Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Because he is a small dog with a big heart. Cause he is a real Terrier, every Sealy looks different and always charming. Because he`s sweet and lovely and always nice and friendly to everyone. A Sealy is faithful. A Sealy gives you his love forever.

 

agnes.molnar01@gmail.com e-mail címre lehet adatokat kűldeni.

Mély sajnálatunkra a sealyham terrier egy kihaló félben lévő fajta, nem csak Magyarországon, de hazájában Angliában is igen kevés van belőle, ennek ellenére nem örvend nálunk nagy megbecsülésnek, pedig  gondozásban nem támaszt teljesíthetetlen igényeket, és a természete is csodálatos, alkalmazkodó és játékos.

Sajnos Magyarországon már mentésre szorult egyed is van, ami családokhoz került elhelyezésre.(3 db.) Ami pedig nagyon elszomorító, az elmúlt években 3 sealyham terrier került ki Amerikába felvásárlók által, amit az amerikai sealyham terrier klub (2007-ben), igen rossz állapotban árverésen licitálással vett meg, és 2 kis terriert rendbehozataluk után gondos családokhoz adtak ki, sajnos az egyik nem bírta a megpróbáltatásokat, és már nem tudták megmenteni a leggondosabb kezelésekkel sem  az életét.

Kép Kép Kép Kép Kép